Gordic speră la cât mai multe victorii în EuroCup: "Chiar dacă nu avem mari șanse de calificare, vom lupta până la ultimul meci"

Gordic speră la cât mai multe victorii în EuroCup: "Chiar dacă nu avem mari șanse de calificare, vom lupta până la ultimul meci"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Experimentatul baschetbalist al campioanei României își dorește ca experiența "studenților" în competiția continentală să fie încheiată cu cât mai multe succese.

În ciuda faptului că șansele la o calificare în play-off-ul EuroCup sunt aproape de 0, Nemanja Gordic nu renunță la luptă și țintește cât mai multe victorii în partidele rămase pentru U-BT Cluj-Napoca.

"Ne așteaptă un meci greu. Bursaspor e o echipă excelentă, au un antrenor bun și au experiența de anul trecut, când au jucat finala. Sunt respectați în această competiție. Va fi o experiență și pentru clubul nostru să joace împotriva unei astfel de echipe.

Chiar dacă nu avem mari șanse de calificare, vom lupta până la ultimul meci. Acest meci e ca o finală pentru noi. În tur am făcut o treabă destul de bună, dar ei s-au impus pe final. Vom încerca să fim mai buni și să rămânem în joc toate cele 40 de minute.

Dacă iubești baschetul, vrei să câștigi fiecare meci. Nu avem șanse mari, dar încă avem. Trebuie să câștigăm fiecare meci și așa le vom și aborda", a spus baschetbalistul.

În actualul sezon din EuroCup, Nemanja Gordic a jucat în 9 partide, înregistrând medii de 9.7 puncte, 4.4 pase decisive și 1.7 recuperări pe întâlnire.

Comenteaza