Greu cu ultima clasată. "U" Cluj s-a chinuit contra Mioveniului, dar a luat cele trei puncte

Greu cu ultima clasată. "U" Cluj s-a chinuit contra Mioveniului, dar a luat cele trei puncte
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a avut serios de muncit pentru victoria, scor 1-0, în fața echipei aflate pe ultimul loc în Superligă. 

Încă de la primul fluier al arbitrului, "studenții" au pus stăpânire pe balon și au încercat să împingă jocul spre poarta oaspeților. Chiar dacă pasele elevilor lui Sabău au mers bine, blocada pusă la punct de Dică în fața propriului careu nu a putut fi depășită.

Nistor s-a zbătut mult la mijloc, însă în zadar, în timp ce cuplul Oancea-Chipciu a dominat flancul drept, dar în puține momente au reușit să trimită mingea în careul Miovenilor.

Șutul trimis de căpitanul "Șepcilor roșii" în minutul 45 și respins de Croitoru a fost singura ocazie importantă a unei reprize încheiate la egalitate, scor 0-0.

La revenirea de la vestiare, clujenii au intrat cu și mai multă energie și au forțat deschiderea scorului. Chipciu a fost cel mai periculos om al gazdelor, iar la două minute de la reluare a luat o acțiune pe cont propriu finalizată cu un șut puternic, din unghi, respins de portar (47).

"Studenții" cu continuat să pună presiune și în minutele ce au urmat, însă s-a revenit la situația din prima parte când fiecare minge era respinsă de apărarea argeșenilor. La jumătatea reprizei, Remacle a șutat puternic din marginea careului, portarul a respins în față, însă Alex Chipciu a trimis mult peste transversală din poziție ideală (66).

Golul avea sa vină în cele din urmă grație unei erori a goalkeeper-ului oaspeților. Goranov a centrat din flancul stâng, Thiam a reluat slab cu capul, dar Croitoru a scăpat mingea care s-a scurs în plasă (72).

Jucătorii de la CS Mioveni și-a adus adus brusc aminte de ofensivă în finalul partidei, iar Martic a fost eroul echipei clujene în prelungiri când a salvat de pe linia porții și a pecetluit un un succes important, scor 1-0.

Comenteaza