Greu și cu Conceicao. CFR Cluj, doar egal pe terenul nou-promovatei Dunărea Călărași

Greu și cu Conceicao. CFR Cluj, doar egal pe terenul nou-promovatei Dunărea Călărași
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit doar o remiză albă la revenirea portughezului pe banca tehnică.

Partida de la Călărași a început echilibrat, deși CFR a încercat să domine. Totuși, gazdele au avut prima ocazie, Missi trecând pe lângă deschiderea scorului, după doar cinci minute de joc. Clujenii au replicat patru minute mai târziu, când Deac a tras puțin pe lângă poarta lui Straton.

În cea mai mare parte a reprizei, jocul s-a desfășurat la mijlocul terenului, cu câteva ocazii de partea oaspeților. Totuși, “feroviarii” nu au amenințat serios poarta adversă. Cea mai mare ocazie a clujenilor a venit în minutul 41, când Omrani a fost găsit excelent în careu, dar a tras peste poartă, dintr-o poziție ideală. Astfel, la pauză scorul era egal, 0-0.

CFR a început tare actul secund, iar Ioniță a reușit un șut pe colțul scurt, scos cu greu de Straton. Apoi, a urmat o incursiune a lui Omrani, care a șutat din nou alături. Mai târziu, a venit rândul lui Țucudean să iasă în evidență.

În minutul 74, atacantul campioanei a pătruns în careu, dar a fost blocat în ultima clipă, iar la intrarea în ultimele 10 minute, vârful venit de la Viitorul a șutat peste dintr-o poziție bună. Ultima oportunitate a meciului a venit la o acțiune colectivă a “feroviarilor”, finalizată de Mailat în brațele portarului. CFR Cluj – Dunărea Călărași s-a încheiat 0-0, iar campioana a strâns doar două puncte în primele două etape.

Echipe de start:

Dunărea Călărași: Straton – Gligorov, Șandru, Dobrosavlevici, Ispas – Monroy, Pușcaș (’79 Cucu) – Missi Mezu (’70 Honciu), Simion (’60 Drăghiceanu), Kanda – Alexandru

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Ioniță (’61 Păun), Culio, Djokovic – Deac (’80 Mailat), Țucudean, Omrani

Pentru clujeni urmează partida cu Malmo, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se va disputa miercuri, 1 august, de la ora 20:15.

Comenteaza