Guzman a reacționat după incidentele de la Oradea: "Comportamentul meu a fost inacceptabil"

Guzman a reacționat după incidentele de la Oradea: "Comportamentul meu a fost inacceptabil"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul campioanei României a transmis un mesaj prin care își cere scuze față de cele întâmplate.

Derby-ul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca a fost unul intens, iar cel mai tensionat moment s-a petrecut în sfertul secund, când Karel Guzman a avut o ieșire nervoasă în urmă căreia a fost eliminat.

Cubanezul în vârstă de 28 de ani a transmis un mesaj în legătură cu cele întâmplate. Baschetbalistul campioanei României susține că a fost provocat încă de la încălzire, însă regretă acțiunile sale și și-a cerut scuze pentru reacția sa.

"Regret profund acțiunile mele și vreau să îmi cer scuze față de club, coechipieri și toți cei prezenți. Comportamentul meu a fost inacceptabil și înțeleg că nu reflectă valorile echipei noastre sau pe cele ale baschetului.

Vreau să fie clar că am fost provocat de un adversar și de un membru al staff-ului advers încă de la încălzire. Totuși, asta nu e o scuză pentru acțiunile mele. Ca jucător profesionist, înțeleg că am responsabilitatea de a-mi menține calmul și de a mă purta într-o manieră respectuoasă întotdeauna.

În această situație, am lăsat emoțiile să scoată ce e mai rău din mine. Am devenit o persoană pe care nu am recunoscut-o și îmi pare sincer rău pentru orice daună sau dezamăgire pe care am cazuat-o. Voi lucra din greu pentru a-mi îmbunătăți controlul de sine pentru a deveni un jucător și un coleg mai bun.

Fiecare acțiune are consecințe și sunt pregătit să îmi asum totul. Voi respecta și voi accepta orice acțiune disciplinară pe care clubul o va impune. Încă o dată, îmi cer scuze celor implicați", a transmis Guzman.

Comenteaza