Video Guzman și Stipanovic au finalizat două dintre fazele săptămânii în EuroCup

Guzman și Stipanovic au finalizat două dintre fazele săptămânii în EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Cei doi baschetbaliști de la U-BT Cluj-Napoca se numără printre remarcații primei etape a competiției continentale.

În primul meci al noului sezon european, campioana României a învins finalista stagiunii precedente din EuroCup, Turk Telekom Ankara, scor 80-71. Pe parcursul partidei, spectatorii din BT Arena s-au putut delecta cu mai multe faze spectaculoase, iar două dintre acestea se numără printre cele mai bune ale săptămânii.

Pe locul al 5-lea în topul celor mai frumoase faze ale etapei e acțiunea începută cu mingea furată de D.J. Seeley și finalizată prin slam-dunk de Andrija Stipanovic după o pasă cu pământul venită din partea lui Karel Guzman.

Cubanezul e protagonist și la acțiunea de pe locul al treilea al topului. Karel Guzman a interceptat mingea în propriul teren și a finalizat în forță cu un slam-dunk ce a ridicat întreaga sală în picioare.

Pe lângă cele două faze, Guzman și Stipanovic s-au numărăt și printre cei mai buni jucători ai campioanei României în jocul împotriva turcilor. Primul a marcat 14 puncte, la care a adăugat 4 recuperări și 3 intercepții, în timp ce cel de-al doilea a contribuit cu 10 puncte și 7 recuperări.

Următorul duel din EuroCup al celor de la U-BT Cluj-Napoca va fi pe terenul celor de la Slask Wroclaw. Partida din Polonia se va disputa miercuri, 11 octombrie.

Cele mai bune faze ale săptămânii în EuroCup:

Comenteaza