Hagi respinge ideea reluării campionatului. "Principalul obiectiv e sănătatea oamenilor, nu fotbalul"

Hagi respinge ideea reluării campionatului. "Principalul obiectiv e sănătatea oamenilor, nu fotbalul"
| Foto: profimedia

Gheorghe Hagi consideră că echipa de pe primul loc trebuie încoronată campioana României. Patronul Viitorului spune că, în acest moment, sănătatea oamenilor primează, şi nu fotbalul.

Gheorghe Hagi consideră că echipa care ocupă primul loc în Liga 1 trebuie să fie încoronată campioană. Tehnicianul este de părere că nu mai este suficient timp să se dispute toate etapele rămase.

„Eu cred că trebuie să ne gândim la sezonul viitor, nu la acesta! Avem în faţă un pericol major, iar acum principalul obiectiv e sănătatea oamenilor, nu fotbalul.

Tot vrem să facem 18 sau 16 echipe, aşa că hai să păstrăm clasamentul de acum, să vină şi cele din B şi să mărim campionatul! Aşa cum Liverpool e campioană în Anglia, fiindcă e pe primul loc, aşa să se procedeze şi la noi”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

Patronul Viitorului a vorbit şi despre posibilitatea ca restul etapelor să se joace cu porţile închise: ”Fotbalul nu poate exista fără spectatori, devine comedie dacă îl jucăm singuri. La fotbal e ca la teatru, jucătorii şi actorii se duc acolo pentru public”.

Comenteaza