Halep, cetățean de onoare al Clujului. Boc: "A ajuns numărul 1 mondial și este atât de normală...”

Halep, cetățean de onoare al Clujului. Boc: "A ajuns numărul 1 mondial și este atât de normală...”

Consilierii locali au decis, în unanimitate, ca jucătoarea de tenis Simona Halep să devină cetățean de onoare al Clujului. Tenismana a acceptat deja propunerea edilului Clujului. 

“Vreau să vă mulțumesc pentru acest vot de suflet pentru această mare campioană. Am făcut această propunere pentru că este un model pentru foarte mulți români și mai ales pentru generația tânără, că poți face performanță prin muncă, talent, bun simț și perseverență. M-a impresionat extrem de mult că e un om de o modestie rar întâlnită. A ajuns numărul 1 mondial și este atât de normală...”, a declarat Boc. 

Halep va reveni la Cluj-Napoca, în 2020, cu ocazia partidei dintre România și Rusia, contând pentru calificarea la Turneul final al FedCup de la Budapesta. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte patru importante întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, și, în 2018, cu Canada și Elveția", se arată într-un comunicat remis presei. 

În cazul unei victorii, România se va număra printre cele 12 echipe care își vor disputa titlul de campioană, turneul final urmând a avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta.

 

Comenteaza