Halep, despre 2019: "Am avut multe suişuri şi coborâşuri. Am fost în top 6 ani şi nu m-am odihnit niciodată mai mult de 3 săptămâni"

Halep, despre 2019: "Am avut multe suişuri şi coborâşuri. Am fost în top 6 ani şi nu m-am odihnit niciodată mai mult de 3 săptămâni"
| Foto: facebook.com/sportsfestivalcom

Simona Halep a vorbit despre ce a însemnat pentru ea anul 2019, dar şi cum vede următorul sezon din tenis, alături de antrenorul australian, Darren Cahill. 

Sportiva, fost lider mondial, a precizat că este conştientă de fluctuaţiile din evoluţia ei, însă oboseala şi-a spus cuvântul.

"Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suişuri şi coborâşuri. Poate pentru că am fost în top timp de şase ani şi nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni", a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com, citat de Mediafax.

Simona Halep a câştigat în 2019 cel de-al doilea turneul de Grand Slam din cariera ei, Wimbledon, unde s-a impus în faţa americancei Serena Williams. La Turneul Campioanelor, ultima competiţie la care a participat, a fost eliminată încă din faza grupelor.

Halep, care a încheiat anul pe locul patru în ierarhia mondială, a reînceput colaborarea cu Darren Cahill şi are gânduri mari pentru 2020.

"Încep să resimt oboseala, atât psihic, cât şi fizic", a adăugat Simona Halep, care a continuat: "La finalul sezonului, am simţit că mă prăbuşesc, chiar dacă e destul de normal la acest nivel. Dar sunt optimistă în perspectiva anului 2020, am motivaţie să joc bine".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza