Halep, despre prezența Emmei Răducanu la Transylvania Open: „Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea”

Halep, despre prezența Emmei Răducanu la Transylvania Open: „Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea”
| Foto: alephnews.ro

Emma Răducanu, proaspăta câștigătoare US Open va evolua la cel de-al doilea turneu WTA 250 de la Cluj-Napoca, unde s-ar putea duela chiar cu Simona Halep.

Simona Halep a vorbit despre prezența jucătoarei cu tată român la turneul de la Cluj-Napoca.

„Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte foarte mare după rezultatul obținut Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. - la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a declarat Halep, potrivit digisport.ro.

Primul turneu la care va participa Simona Halep după nuntă este Indian Wells. Ulterior, Simona Halep va juca la Kremlin Cup, la Moscova, și Transylvania Open, de la Cluj.

Fanii tenisului se pot preînregistra pentru a-și putea achiziționa bilete la turneul din inima Transilvaniei.

Transylvania Open WTA250 va avea loc în Cluj-Napoca, în 23-31 octombrie 2021. Meciurile se vor juca pe hard, în BT Arena, iar competiția va începe cu 2 zile de calificări. Turneul din Cluj este ultimul din calendar înainte de WTA Finals, iar în cadrul lui vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Odată cu Transylvania Open WTA250, Cluj-Napoca a devenit singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA.

Comenteaza