Halep şi Darren Cahill se reîntâlnesc la Cluj

Halep şi Darren Cahill se reîntâlnesc la Cluj

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep și omul care ghidat nume mari ale tenisului mondial spre performanțe incredibile, vine la Cluj-Napoca, la Sports Festival.

Darren va susține un masterclass specializat, în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive și va fi prezent la meciul demonstrativ al Simonei Halep, Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta si Fabio Fognini.

"Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea și despre alte câteva, vom povesti alături de Darren Cahill, în 15 iunie 2019,  la masterclassul The Art of Coaching", transmit organizatorii festivalului. 

Sports Festival are loc la Cluj-Napoca, între 13-16 iunie 2019, și este evenimentul care își propune să aducă la un loc tot ce ține de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesioniști pentru patru zile de competiții și evenimente de nivel mondial care acoperă tot spectrul sportului.

 

Comenteaza