Halep vrea să joace cu spectatori în Sala Polivalentă. "E o superatmosferă la Cluj"

Halep vrea să joace cu spectatori în Sala Polivalentă. "E o superatmosferă la Cluj"

Tenismena română Simona Halep speră să aibă până la 40% din BTarena plină la meciurile cu naționala Italiei, programate peste 10 zile la Cluj.  

După retragerea de la turneul WTA de la Miami, cauzată de o accidentare la umăr, Halep a hotărât să-și ia câteva zile libere și a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale imagini din vacanța de lux de la Istanbul. Sportiva din România a postat fotografii de pe iaht și din camera de hotel, unde gazdele i-au pregătit o surpriză, 

Pe ecranul din camera sa au rulat imagini care o înfățișau în momente cheie ale carierei, la Roland Garros sau când a ridicat trofeul de la Wimbledon, iar la micul dejun mâncarea a fost servită sub forma unei mingi de tenis și două rachete. Apoi, Halep și iubitul său, Toni Iuruc, au avut parte de o plimbare pe Bosfor, la bordul unei ambarcațiuni de lux.

La jumătatea lunii aprilie, Halep este așteptată să lupte pentru România în barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup. Confruntarea cu Italia de pe 15-16 aprilie se va juca la Cluj, care a devenit casa echipei de Fed Cup a României, conform Digisport.

Totuși, față de ultimele meciuri, Sala Polivalentă nu va putea fi plină, din cauza pandemiei, dar Halep speră, totuși, ca 30 sau 40% din capacitatea arenei să fie ocupată. ”Da, superatmosferă la Cluj, tot publicul este plin de energie, ne transmite să mergem mai departe, chiar dacă nu jucăm la fel de bine pe cât ar trebui. Sper să avem public”, a declarat tenismena.

Comenteaza