Halterofilul clujean medaliat la Jocurile Olimpice primeşte gratis un sejur all inclusive la Mamaia. "N-am mai fost la mare de 6 ani".

Halterofilul clujean medaliat la Jocurile Olimpice primeşte gratis un sejur all inclusive la Mamaia.
Halterofilul clujean Răzvan Martin primeşte un sejur all inclusive în Mamaia, de la o agenţie bistriţeană de turism, după ce a adus României o medalie la Jocurile Olimpice din Londra.

"Nu mi-am imaginat că după ce voi câștiga o medalie voi fi asaltat cu atâtea oferte și cadouri", a spus Martin. "Nu am mai fost la mare de la șase ani pentru că atunci am început să fac sport și nu am mai avut timp, dar acum aștept cu nerăbdare odihna. Împlinirea mea este că am reușit să aducem două noi medalii la acest sport după o perioadă lungă de timp. Ne-am dorit, atât eu, cât și antrenorul și federația, să urcăm pe podium pentru a nu fi ultimii din delegație, pentru a fi priviți mai bine în speranța că ne va crește și bugetul".

"Am fost foarte impresionați de evoluția lui Răzvan la Jocurile Olimpice", a explicat managerul agenţiei de turism, Lidia Sighiartău. "Ne-a demonstrat că acolo unde se întâlnește pasiunea cu dedicarea se naște performanța, în ciuda tuturor vitregiilor vieții. Știm că olimpicii sunt foarte dedicați muncii lor și nu își rezervă prea multe momente de relaxare, de aceea am decis să îi oferim lui Răzvan un pretext pentru vacanță".

Halterofilul Răzvan Martin, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bistrița, a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, la categoria 69 de kilograme, readucând România pe podiumul olimpic după o pauză de 16 ani.

Filadelfia Turism a fost înființată în 2006 și deține o rețea de 32 de agenții la nivel național.

Comenteaza