Handbal feminin: ”U” Cluj va efectua un stagiu de pregătire la Bistrița

Handbal feminin: ”U” Cluj va efectua un stagiu de pregătire la Bistrița
Handbalistele de la ”U” Cluj vor participa în perioada 11-13 august la turneul amical ”Cupa Județului Bistrița – Năsăud”, desfășurat la Sala Polivalentă din Bistrița.

La ediția din acest an vor participa șase echipe, împărțite, prin tragere la sorți, în două grupe.

Prima grupă: CSM Bistrița, CSM Roman și Universitatea Cluj
Grupa a doua: Corona Brașov, CSM Slatina și CS Minaur Baia Mare

”O să pun accent în primul rând pe jocul colectiv și o să încerc să dau minute de joc la toate fetele ca să văd ce mai este de lucru și ce putem îmbunătăți. În toate turneele de pregătire o să joace toată lumea ca să prindă încredere în forțele proprii și să ne ajute în momentele în care va fi nevoie de ele”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Adrian Popovici, pe site-ul clubului.

Turneul de pregătire de la Bistrița este al doilea pentru clujence după cel desfășurat la Cheile Grădiștei, în perioada 23-30 iulie. ”U” Cluj va porni în noul sezon cu cel mai mic buget din campionat.

"Cu bugetul pe care îl avem se acoperă integral atât organizarea de competiții, cât și remunerația fiecărei sportive. Dacă reușim să atragem și alte fonduri ar fi bine. Suntem cea mai slab finanțată echipă din Liga Națională. Ne dăm silința să atragem cât mai mulți sponsori, pentru că finanțarea echipei e asigurată de sponsori privați.

Mizăm foarte mult pe modificările legislative care au avut loc acum o lună. Sperăm să intrăm și noi în programele de finanțare ale primăriei. Ne dorim foarte mult să fim un grup unit, să practicăm un handbal frumos. Nu avem un obiectiv bine definit, în sensul că nu ne dorim să ocupăm un anumit loc în clasament", spunea în urmă cu câteva săptămâni președintele clubului, Codruț Crișan.

În ediția 2016-2017 a Ligii Naționale de handbal feminin, "studentele" s-au clasat pe locul 10.

Programul turneului de la Bistrița:

Vineri, 11 august
17:30 - CSM Bistrița - Universitatea Cluj
19:30 - Corona Brașov - CSM Slatina
Sâmbătă, 12 august
09:30 - CSM Roman - Universitatea Cluj
11:30 - Corona Brașov - CS Minaur Baia Mare
17:00 - CSM Bistrița - CSM Roman
19:00 - CSM Slatina - CS Minaur Baia Mare
Duminică, 13 august
09:30 - ocupantele locurilor 3 din cele două grupe
11:30 - ocupantele locurilor secunde
13:30 - câștigătoarele grupelor
15:00 - Festivitatea de premiere

Comenteaza