HANDBAL. România - Rusia, scor 21-21. Tricolorele, egalate pe final

HANDBAL. România - Rusia, scor 21-21. Tricolorele, egalate pe final
Echipa națională de handbal a României a remizat, în primul meci desfăşurat la Campionatul European din Serbia, scor 21-21, contra Rusiei.

Talida Tolnai a fost, din nou, „îngerul păzitor" al echipei

Fetele antrenate de Gheorghe Tadici au făcut o primă repriză formaidabilă şi au condus, la pauză, scor 12-7. Deşi se părea că vor obţine un succes facil, handbalistele românce s-au împiedicat la final, chiar dacă, la un moment dat, au condus cu scorul de 13-7.

Caracteristic handbalului românesc, tricolorele au căzut inexplicabil, au terminat în genunchi partida, şi au obţinut un rezultat de egalitate, scor 21-21. Naţionala nu a mai putut fi salvată nici de Talida Tolnai, portarul care a făcut un meci colosal, mai ales în prima parte, după cum arată evz.ro.

În cadrul Grupei D, România va întâlni, miercuri, Islanda, de la ora 21.15, iar vineri va evolua împotriva Muntenegrului, de la aceeaşi oră.

„E o competiţie puternică, pentru că vine crema handbalului mondial. Multe echipe sunt în reconstrucţie, ceea ce nu este cazul nostru. Nu voi da sfaturi şi nici nu voi critica. E atât de uşor să faci asta dintr-un fotoliu! Îmi pare rău de portăriţa Paula Ungureanu (n.r. - căreia i-a murit tatăl) şi sunt alături de ea", a spus ex-selecţionerul Radu Voina.

Primele trei echipe se vor califica în grupele principale.

Comenteaza