Handbalistele de la "U" vor avea un nou antrenor

Handbalistele de la
Conducerea formației clujene a ajuns, duminică dimineața, la un acord cu fostul tehnician de la CSM Roman, Florentin Pera.

Antrenorul de 36 ani a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Universitatea, informează clubul pe pagina oficială de Facebook. Pera o va înlocui, astfel, pe Carmen Amariei. Fosta handbalistă a fost demisă miercuri seara, după o serie de trei înfrângeri în campionatul intern. Alături de Amariei a plecat și secundul, Luminița Huțupan. 

Înainte de "U", Pera s-a mai aflat la cârma echipelor Mureșul Târgu Mureș, Cetatea Deva, Tomis Constanța sau CSM Roman. El a mai fost antrenor secund și la prima reprezentativă de handbal feminin. În perioada petrecută la Roman, Florentin Pera a ajuns de două ori în finala Cupei României și a bifat trei calificări consecutive în competițiile europene. Duminică dimineața, noul antrenor al "studentelor" a ținut prima ședință de pregătire.

"U" Cluj ocupă în acest moment locul 10, cu 10 puncte. În cele nouă partide jucate până acum, clujencele au înregistrat 3 victorii, un egal și 5 eșecuri. Miercuri, 9 noiembrie 2016, Pera va debuta pe banca Universității într-o partidă cu Dunărea Brăila. Partida se va disputa la Sala Sporturilor Horia Demian, începând cu ora 16:00.

 

 

Comenteaza