Handbalistele de la ”U” vor merge în cantonament la Cheile Grădiștei

Handbalistele de la ”U” vor merge în cantonament la Cheile Grădiștei
Echipa de handbal feminin ”U” Cluj va susține un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei (județul Brașov), în perioada 23-30 iulie.

"Studentele" vor avea două antrenamente pe zi, însă nu vor susține și meciuri amicale. "În această perioadă de pregătire vom avea un antrenament în sală și unul afară în fiecare zi, așa cum am făcut până acum pe plan local. În sală,ne vom axa mai mult pe apărare și vom trece și la jocul cu mingea, încă nu am început să lucrăm cu mingea.

Afară vom pune accentul pe efortul aerob. Meciuri nu vom avea, este o perioadă pregătitoare, mai grea pentru fete. Eu sunt foarte mulțumit de cum au reacționat în această săptămână. Mai este de lucru, e și normal, dar sunt foarte mulțumit", a declarat antrenorul Universității Cluj, Adrian Popovici, pe site-ul clubului.

Handbalistele de la "U" s-au reunit la începutul acestei săptămâni. Clubul va porni la drum cu cel mai mic buget din Liga Națională, după spusele președintelui echipei, Codruț Crișan. Ardelencele nu vor avea un obiectiv precis. "Ne dorim foarte mult să fim un grup unit, să practicăm un handbal frumos", a declarat Crișan. Sezonul trecut, "U" Cluj a terminat campionatul pe locul 10.

Comenteaza