Handbalistele Universității Cluj au debutat cu stângul în noul sezon al Ligii Florilor

Handbalistele Universității Cluj au debutat cu stângul în noul sezon al Ligii Florilor
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

Formația clujeană a pierdut primul meci al sezonului, cu CS Dacia Mioveni, scor 32-25.

Trupa pregătită de Alex Curescu a început modest jocul disputat la Sfântu Gheorghe, iar piteștencele au reușit să se distanțeze după primele cinci minute. Diferența la jumătatea reprizei era de patru goluri, iar la pauză tabela indica 21-13 în favoarea Daciei Mioveni.

Deși “studentele” au reușit să mai reducă din diferență în timpul actului secund, CS Mioveni și-a păstrat un avantaj considerabil și a reușit să se impună cu 32-25.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Vizuete cu opt goluri, urmată de Masnca cu șapte goluri și Necula și Ilie cu câte trei reușite.

“O primă repriză în care nu ne-am găsit reperele, adversarele noastre au marcat la fiecare aruncare. A doua repriză am încercat să intrăm în meci, însă diferența a fost irecuperabilă. Toată lumea știe ce înseamnă Roza pentru acest club, din păcate din cauza Covidului nu am putut face nimic pentru a fi aici.

Strângem rândurile, mâine e o nouă zi, doar împreună putem trece peste acest eșec. Felicit echipa din Mioveni, au meritat din plin victoria”, a declarat directorul sportiv al echipei, Sergiu Cacoveanu.

Următorul meci pentru “studente” se va disputa joi, împotriva Gloriei Buzău. Partida va începe la ora 11:00.

Comenteaza