Handbalistele Universității Cluj au încheiat sezonul din Liga Florilor cu o înfrângere

Handbalistele Universității Cluj au încheiat sezonul din Liga Florilor cu o înfrângere
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

Formația clujeană a fost învinsă de SCM Craiova, scor 26-25, și va evolua în eșalonul secund din stagiunea următoare.

Ultimul joc al handbalistelor Universității Cluj din actualul sezon de campionat s-a încheiat cu un eșec. Înfrângerea împotriva lui SCM Craiova, scor 26-25, a pus capăt unui sezon în care “studentele” au reușit doar patru victorii în 28 de partide și au retrogradat în eșalonul secund.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Ilie, cu 7 reușite, urmată de Nicolae (4 goluri) și Chintoan (3 goluri).

“Este greu să-ți găsești cuvintele în astfel de momente, când începi meciul și îl continui cu lacrimi în ochi. Dar și acum am fost mândru de fete care au luptat până în ultima secundă. Am respectat acest club și despre asta este ”U” Cluj: să lupți până în ultima secundă.

Mergem în liga a doua, unde cel mai important transfer va fi păstrarea Rozei Chintoan pentru că în jurul ei se poate forma o nouă echipă și, datorită ei, spiritul lui ”U” va rămâne viu indiferent de ligă.

Nu pot decât să fiu mândru de jucătoarele noastre în condițiile în care s-au autodepășit în multe momente, după ce o lună și jumatate s-au antrenat pe un câmp neputând intra în sală din cauza pandemiei.

Nu este momentul să facem reproșuri, trebuie să mergem înainte și să strângem rândurile pentru ca, după doar un an, să revenim în Liga Națională. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest sezon”, a declarat directorul sportiv al echipei clujene, Sergiu Cacoveanu.

Comenteaza