Handbalistele Universității Cluj, calificare în optimile Cupei României

Handbalistele Universității Cluj, calificare în optimile Cupei României

Echipa antrenată de Alin Bondar a învins în deplasare, scor 31-25, formația Știința București și a reușit calificarea în optimile competiției.

Partida din Sala Sporturilor din Chiajna a început excelent pentru clujence, care au înscris de trei ori consecutiv, fără să primească vreun gol. “U” Cluj a controlat autoritar partida pe durata întregii reprize și nu a oferit nicio șansă bucureștencelor. Atât apărarea, cât și atacul au mers excelent și “studentele” s-au distanțat clar pe tabelă. La pauză, tabela indica 20-10 pentru Universitatea Cluj.

Handbalistele de la Știința București au revenit mai concentrate de la vestiare și au reușit un parțial de 4-0 în primele minute ale actului secund. Totuși, elevele lui Alin Bondar au reușit să echilibreze partida, chiar dacă apărarea a avut din nou probleme. Clujencele s-au redresat, în cele din urmă și s-au impus, scor 31-25, reușind calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Cele mai bune marcatoare dintre ”studente” au fost Senocico și Lazăr (ambele 6 goluri). 

Universitatea va reveni la lupta pentru menținerea în Liga Florilor. Pentru clujence urmează duelul din deplasare, împotriva Gloriei Buzău.

Comenteaza