Handbalistele Universității Cluj nu concep un eșec cu Minaur. “Ne pregătim din greu și avem așteptări foarte mari”

Handbalistele Universității Cluj nu concep un eșec cu Minaur. “Ne pregătim din greu și avem așteptări foarte mari”

Formația pregătită de Alin Bondar va juca pentru prima dată în fața propriilor fani în acest sezon, iar clujencele speră să obțină prima victorie din actuala stagiune.

După un eșec în prima etapă, la Buzău, scor 32-22, “studentele” revin acasă cu gândul la victorie. Adversar le va fi Minaur Baia Mare, formație cu care au jucat mai multe amical în vară. Totuși, ultimul rezultat nu este de partea clujencelor, care au fost învinse cu 29-28, chiar în meciul ce aniversa Centenarul clubului. Cu toate acestea, jucătoarele și antrenorul sunt convinse că pot obține victoria în fața maramureșencelor.

Noua achiziție, Ana Maria Mincu, a vorbit despre jocul de sâmbătă. “Echipa nu și-a arătat adevăratul potențial. Sunt sigură că pe viitor se vor lega și mai bine relațiile de joc și vom lucra mult mai mult la finalizare. Ne propunem să facem o figură frumoasă, avem multe surprize pentru celelalte echipe și “U” Cluj va fi mult mai bine poziționată în clasament”, a spus handbalista, pentru TVR.

Sosită la rândul ei în această vară, Larissa Araujo a discutat despre meciul cu Minaur. “Totul este grozav, antrenamentele sunt foarte bune. Noi ne pregătim din greu și avem așteptări foarte mari. Ne dorim prima victorie, muncim pentru asta și cred că o merităm”, a precizat brazilianca.

Antrenorul clujencelor a prefațat jocul cu formația din Maramureș. “Meciul de sâmbătă este foarte important pentru noi. Un meci în care noi trebuie să intrăm hotărâte de la cea mai mică până la cea mai experimentată, un meci în care trebuie să fim una lângă alta din secunda 1 până în minutul 60.

Fața echipei noastre nu este cea de la Buzău. În ultima lună această echipă a arătat ca poate și că își dorește așa că, nu există moment mai potrivit pentru a arăta ce putem și ce ne dorim decât sâmbătă, în fața propriilor suporteri. Haide, U!”, a declarat tehnicianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Minaur Baia Mare se va disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Horia Demian.

Comenteaza