Handbalistele Universității Cluj speră la un nou rezultat bun în Liga Florilor. “Studentele” întâlnesc Măgura Cisnădie

Handbalistele Universității Cluj speră la un nou rezultat bun în Liga Florilor. “Studentele” întâlnesc Măgura Cisnădie
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

Echipa clujeană se va duela în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare cu formația clasată pe locul al optulea în campionat.

Deși ocupă ultima poziție în Liga Florilor, remiza cu CSM București din urmă cu două săptămâni le-a dat curaj “studentelor”. Handbalistele Universității Cluj speră la un nu rezultat pozitiv în campionat, în runda cu numărul 13, împotriva Măgurii Cisnădie.

“Întâlnim un adversar bun, dar rănit care vine după 5 înfrângeri, este drept înfrângeri cu echipe foarte bune din campionat. Vom juca acest meci ca și când ar fi ultimul, fetele sunt foarte motivate să continue parcursul bun și să producă o nouă surpriză.

Avem puterea necesară de a bate mâine Măgura Cisnădie. Cred că va fi un meci foarte agresiv în care apărările vor face diferența. Ne așteaptă un șir de trei meciuri în decurs de două săptămâni, împotriva celor de la Măgura Cisnădie, Vâlcea și Craiova și este foarte important să mai acumulăm puncte înaintea începerii returului”, a declarat directorul sportiv al echipei, Sergiu Cacoveanu.

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și Măgura Cisnădie e programată joi, 25 martie, de la 18:45.

Comenteaza