Handbaliștii clujeni, învingători la turneul de la Sighișoara

Handbaliștii clujeni, învingători la turneul de la Sighișoara
| Foto: foto facebook.com/handbalmasculinUcluj

“Studenții” se pregătesc intens pentru participarea în Liga Zimbrilor.

La finalul săptămânii trecute, la Sighișoara, echipa locală, HCM, a organizat un turneu la care le-a invitat pe “U” Cluj, CSM Oradea și Universitatea Craiova. “Studenții” au înregistrat trei victorii din tot atâtea meciuri și s-au clasat pe prima poziție la finalul competiției amicale.

Rezultatele echipei clujene:

CSM Oradea – Universitatea Cluj 28-32

Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 39-25

HCM Sighisoara – Universitatea Cluj 36-38

Antrenorul Ioan Ani-Senocico s-a declarat mulțumit de evoluția echipei, dar este îngrijorat în ceea ce privește accidentările. “A fost un turneu foarte bun pentru începutul nostru de pregătire, în care am încercat să vedem unde ne situăm cu pregătirea fizică. Nu am pus mare accent pe pregătirea tehnică-tactică. Din păcate, după acest turneu am ieșit puțin cam șifonați și anume că avem patru accidentați. Sper să îi recuperăm până la finalul săptămânii când vom merge la Timișoara”, a spus tehnicianul “studenților”.

Pentru clujeni urmează un alt turneu amical, în perioada 24-25 august, la Timișoara. În Banat, Universitatea se va duela cu echipa locală, SCM Poli, dar și cu Minaru Baia Mare și formația Metaloplastika Šabac, din Serbia.

Comenteaza