Handbaliștii CS “U” Cluj au fost învinși de CSM București, deși au condus la pauză

Handbaliștii CS “U” Cluj au fost învinși de CSM București, deși au condus la pauză
| Foto: u-cluj.ro

Formația pregătită de Marius Stavrositu a cedat pe propriul teren în fața echipei din capitală, scor 25-20.

CS “U” Cluj a început bine jocul din Sala Sporturilor “Horia Demian”, iar la pauză, “studențiii” conduceau cu 14-12. Totuși, în actul secund CSM București a revenit, a reușit să se distanțeze și s-a impus cu 25-20.

“Eu i-am felicitat pe jucătorii mei pentru că, chiar dacă am pierdut în această seară cu CSM, suntem într-un progres vizibil. Comparând meciul din tur cu cel din această seară, constatăm că ele par asemănătoare dar cea mai mare diferență este în atitudine, care astăzi a fost mult mai bună de partea noastră. Nu ne putem compara cu cei de la CSM dar în schimb ne putem lupta cu ei, ceea ce am și făcut”, a spus antrenorul Marius Stavrositu.

“Ne pare rău că nu am reușit să luăm cele trei puncte, suntem supărați pentru că am condus în prima repriză dar în cea de a doua nu am mai reușit să fim la fel de proaspeți și să ne construim faze de gol.

Chiar nu am avut soluții, în repriza secundă au fost mult mai buni în apărare decât noi și au făcut diferența și în poartă. Trebuie să continuăm să muncim și sper ca în meciurile următoare să ne iasă jocul mult mai bine și să câștigăm”, a declarat și jucătorul Ionuț Ramba.

Cel mai bun marcator al formației clujene a fost Hossu cu 4 goluri, în timp ce Fodorean, Ostace, Becheru și Alex Coman au înscris fiecare câte 3 goluri.

Următorul meci al “studenților” va fi în 6 februarie, în deplasare, contra formației ACS HC Buzău 2012.

Comenteaza