Handbaliștii Universității Cluj au impresionat contra lui HC Dobrogea Sud

Handbaliștii Universității Cluj au impresionat contra lui HC Dobrogea Sud
| Foto: u-cluj.ro

Deși a fost învinsă cu 31-27, formația clujeană a evoluat la același nivel cu echipa clasată pe locul secund în Liga Zimbrilor.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În meciul din runda cu numărul 12 a campionatului, CS Universitatea Cluj pornea cu a doua șansă în fața uneia dintre forțele primei ligi. Cu toate acestea, “studenții” au impresionat și au reușit să se lupte de la egal la egal cu constănțenii, care în cele din urmă s-au impus cu 31-27.

“Am întâlnit o echipă a Constanței care deja a câștigat un trofeu anul acesta – SuperCupa României. Un început ezitant din partea noastră, dar îmbucurător a fost faptul că am reușit să ne batem de la egal la egal cu Constanța. Rămânem încrezători că putem să aducem în continuare puncte din viitoarele meciuri din deplasare.

Lipsa noastră de experiență și problemele de efectiv au făcut diferența spre finalul meciului. Felicit jucătorii pentru implicare totală și le doresc putere multă pentru următoarele 3 meciuri infernale pe care le avem în deplasare”, a spus Marius Stavrositu la finalul partidei.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Călin Hossu, cu nouă reușite, urmat de Cătălin Fodorean și Putnoky Szablocs, cu câte cinci goluri.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza