Hănescu susţine dezvoltarea tenisului pentru juniori GALERIE FOTO

Hănescu susţine dezvoltarea tenisului pentru juniori GALERIE FOTO
Victor Hănescu a venit la Cluj pentru a susţine dezvoltarea tenisului pentru juniori, în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei "Orice campion are un început", care vizează promovarea sportului alb în rândurile a mii de copii din toată ţara.

Sute de copii, însoţiţi de părinţi s-au strâns la baza sportivă Winners Tennis Club, din Parcul Rozelor, pentru a-l vedea pe Victor Hănescu în acţiune.

“Vreau să ajut pasionații sportului alb să aibă șansa de a face performanță la cel mai înalt nivel. Campania „Orice campion are un început” a ajuns la cea de-a patra ediție și, iată, că de la un eveniment la altul tot mai mulți juniori ni se alătură.

În doi ani, am reușit cu ajutorul sponsorilor, cărora le mulțumesc, să generăm o mișcare la nivel național care oferă un punct de plecare pentru viitorii campioni ai României. Când văd atâta dorință de afirmare și talent în fiecare colț al țării, sunt convins că România are viitor în tenisul mondial.

Sunt entuziasmat de eforturile care se fac la nivel local și vom continua caravana și în alte localități, unde vom sprijini copiii aflați la început de drum în tenis”, a declarat Hănescu.

Copiii prezenţi la eveniment au primit premii constând în echipamente sportive, au putut asista la meciuri demonstrative şi la o sesiune de autografe.

 

Comenteaza