Hermannstadt nu se teme de “studenți”. Iuliu Mureșan: “Dacă vom ajunge la baraj, nu cred că U Cluj ne poate pune probleme”

Hermannstadt nu se teme de “studenți”. Iuliu Mureșan: “Dacă vom ajunge la baraj, nu cred că U Cluj ne poate pune probleme”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul președinte din Gruia nu a ratat ocazia să își atace foștii rivali, pe care îi poate întâlni din nou, în meciul de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Finalul actualei ediții a Ligii 2 se apropie cu pași repezi, iar Universitatea Cluj mai speră încă la promovarea directă. Totuși, “Șepcile roșii” ar avea nevoie de o minune pentru a ocupa poziția secundă în clasament, astfel că barajul pare cea mai bună opțiune. În dubla care va decide cine rămâne sau promovează în Liga 1, “studenții” ar putea întâlni două formații, Hermannstadt sau Dunărea Călărași.

Sibienii au început războiul declarațiilor, prin vocea lui Iuliu Mureșan, fost președinte la marea rivală a Universității, CFR Cluj. “Nu aș vrea să jucăm în meciul de baraj. Dar dacă vom ajunge acolo, asta e. Nu cred că U Cluj ne poate pune probleme, dar barajul ne-ar da puțin calculele peste cap. Meciurile s-ar juca pe 8 și 12 iunie și asta ar însemna să încheiem foarte târziu sezonul. Jucătorii trebuie să aibă și vacanță, iar pregătirea ar începe imediat pentru noul sezon”, a declarat Mureșan, pentru Fanatik.

Managerul sportiv al Universității Cluj, Ovidiu Sabău, i-a răspuns fostului conducător din Gruia. “Domnul Mureșan are dreptul să fie încrezător. E o diferență de nivel între Liga 1 și Liga 2, dar barajul este un meci special și cu siguranță va fi o încărcătură specială la acel meci. Jucătorii vor fi mai montați, se vor mobiliza mai bine și într-un fel se egalizează valorile. E adevărat că nivelul din Liga 1 este mult mai competitiv”.

Barajul se joacă tur-retur, pe terenul ambelor formații. În acest an, cele două meciuri se vor disputa în 8 și 12 iunie.

loading...
Comenteaza