Hoban face lumină: ”Nu am primit nicio ofertă de la FCSB” | Mesaj pentru Contra: ”Aștept să fiu convocat”

Hoban face lumină: ”Nu am primit nicio ofertă de la FCSB” | Mesaj pentru Contra: ”Aștept să fiu convocat”
Mijlocașul Ovidiu Hoban (34 ani) a spus că nu a primit nicio ofertă din partea FCSB în această vară. Jucătorul ”feroviarilor” așteaptă în schimb un semn de la selecționerul României, Cosmin Contra.

Directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, spunea în aceste zile că Ovidiu Hoban putea ajunge în curtea steliștilor, dar a fost suflat de CFR-ul lui Petrescu. Hoban a făcut însă lumină în acest caz. "N-am văzut și nici nu mă interesează aceste lucruri. Nu (am avut nicio ofertă de la FCSB în această vară - n. red.)", a spus mijlocașul ardelenilor.

Hoban este dezamăgit că nu a mai primit niciun semn de la echipa națională. Ultima prezență sub "tricolor" a bifat-o pe 11 noiembrie 2016, în eșecul cu Polonia, scor 0-3, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Cu doar 9 puncte în 8 meciuri, România nu mai are nicio șansă de calificare la turneul final. În ultimele partide din actuala campanie, reprezentativa antrenată de Cosmin Contra va da piept cu Kazakhstan (5 octombrie, Ploiești) și Danemarca (8 octombrie, Copenhaga).

"Nu am primit nici un semn de la echipa națională. Și cu domnul Daum (fostul selecționer al României, n. red.) așteptam să fiu convocat, dar n-a fost să fie. Nu e nicio problemă. Eu aștept în continuare. Dacă voi fi chemat, m-aș bucura extraordinar de mult. Dacă nu, o să-mi văd de treabă în continuare la echipa de club", a spus Hoban.

Acesta a venit la CFR Cluj în această vară. El a evoluat în ultimele trei sezoane la Hapoel Beer Sheva, cu care a ieșit de două ori campion al Israelului. Mijlocașul român a jucat și la "U" Cluj, în 2012. La echipa națională are 27 de prezențe și un gol marcat. A debutat la selecționata de seniori pe 4 iunie 2013, într-un amical cu Trinidad Tobago, scor 4-0.

Comenteaza