I-au cerut demisia lui Adi Mutu / "Ruşinea supremă pentru CFR Cluj" / "Echipa a fost penibilă tot sezonul, dar asta e cireașa de pe tort!"

I-au cerut demisia lui Adi Mutu / "Ruşinea supremă pentru CFR Cluj" / "Echipa a fost penibilă tot sezonul, dar asta e cireașa de pe tort!"
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Suporterii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Adrian Mutu după partida în care feroviarii nu au fost în stare să dea nici măcar un "gol de onoare" în poarta echipei din Liga secundă, Corvinul Hunedoara. 

Imediat după finalul partidei de pe stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara, în care CFR Cluj a încasat 4 goluri şi şi-a luat adio de la Cupa României, pe pagina oficială de Facebook a celor de la CFR Cluj, sute de suporteri ai ardelenilor i-au cerut demisia lui Adrian Mutu din funcția de antrenor principal al echipei. 

"Cu Mutu antrenor am pierdut lupta la titlu dar și locul 2 și locul 3 dar și ieșirea rușinoasă din cupa României!"
”Incredibil, Mutu încă nu şi-a dat demisia”
”Tot respectul pentru jucătorul Mutu, dar numai regrete pentru antrenorul Mutu (nu a demonstrat nimic la echipele antrenate)”
”Este evident că este depășit și nu are nici o treabă nici cu Cluj și nici cu CFR”
"Să ai pretenții la titlu și să iei patru goluri de la o echipă de amatori este rusinea supremă pentru CFR Cluj. Si ce daca ai jucat în zece oameni?? Asta nu e o scuza să iei patru goluri de la Corvinul Hunedoara, care nici nu are drept de promovare în liga 1. Corvinul este echipa de amatori. Nu se încadrează pentru promovare nici daca câștigă liga doi. Tu iei patru goluri de Corvinul ???
Rușine CFR Cluj"
"Varză á la Cluj!"
"Nu am crezut ca voi vedea asa ceva!!! UMILINȚĂ!!!! Prea mulți incompetenți au fost aduși la echipa, de la conducere la jucători! Echipa a fost penibila tot sezonul dar asta e cireașa de pe tort!!"
"Atâta s-a putut, demisia de onoare!"
"Mutule lasa-ne tată că mai mult ne încurci decât ne ajuti... du-te în liga 3 sau 4 esti praf!!!! Vă bateti joc de suporteri care ori cum sunt puțini sa va fie ruşine."
"Ați vândut tot ce era mai bun!!!! Ați rămas o varză stricată a la Cluj!!! Poate veni Goardiola antrenor, cu acești SUPER jucători tot așa ar fi!!!! Ăștia merită doar salarul minim pe economie.!!!", sunt câteva dintre sutele de reacţii ale fanilor ”Feroviari”. 

Fanii i-au amintit patronului de fostul antrenor Dan Petrescu şi i-au transmis să îl readucă în Gruia: 
"Să vină Dan Petrescu!
"Vedeți că e liber Dan Petrescu, poate mai salvează ceva din acest campionat... că Mutu e praf!"
"E clar ce trebuie făcut! Să revină Bursucul și să se investească bani pe fotbaliști, nu pe jucători de fotbal, așa cum era CFR-ul cândva."

Dealtfel, şi din tribunele de la Hunedoara s-a auzut scandat numele lui Dan Petrescu în partida cu Corvinul.

La rândul său, antrenorul Adrian Mutu, a anunțat că marți seară va lua decizia finală și miercuri dimineață va merge la club să o anunțe. "Echipa trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert. O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club”, a spus Adrian Mutu la finalul partidei. 

Comenteaza