Îl dă afară Varga pe Dan Petrescu? Împietrit pe banca de rezerve pentru a procesa eliminarea

Îl dă afară Varga pe Dan Petrescu? Împietrit pe banca de rezerve pentru a procesa eliminarea
| Foto: prosport.ro

CFR Cluj nu a reușit să treacă de Pyunik Erevan, 3-4 după loviturile de departajare, în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Există șanse ca rezultatul acesta să ducă la demiterea lui Dan Petrescu.

A fost un final de groază în Gruia la meciul cu Pyunik Erevan care a consfințit o eliminare rușinoasă. După fluierul de final, Dan Petrescu nu s-a mișcat de pe banca de rezervă. A rămas acolo minute în șir, gândindu-se. La ce anume, doar Petrescu poate ști.

”Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat... A fost echilibrat. Sunt foarte supărat și trist. E greu să-și găsesc cuvintele... E cea mai mare dezamăgire a mea de la CFR Cluj. La penalty-uri zici că sunt blestemat, nu am câștigat niciodată.

E cea mai mare supărare, nici măcar n-am pierdut, am făcut egal… Sincer, la 2-1 nu mă mai gândeam că vor mai egala. Fotbalul e imprevizibil și e posibil orice. Este cea mai dureroasă eliminare. Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e supărată”, a comentat Petrescu.

Întrebarea care a urmat după eliminarea lui CFR Cluj din UEFA Champions League a fost dacă Neluțu Varga are în vedere după rușinea de miercuri seara demiterea antrenorului Dan Petrescu. Ioan Varga a anunțat că nu a decis să-l demită pe Dan Petrescu, însă a admis că totul se poate schimba după o analiză pe care urmează să o facă.

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic”, a anunțat Neluțu Varga.

Din informațiile Digi Sport, Ioan Varga s-ar fi gândit deja la un înlocuitor pentru Dan Petrescu. Este vorba despre Mirel Rădoi, liber de contract din finalul anului trecut, când a plecat de la echipa națională.

Comenteaza