Foto IMAGINI cu Karel Guzman care a intrat în Oradea Arena cu o rangă în mână

Derby-ul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca a avut parte de momente tensionante şi regretabile care au avut loc în sfertul secund, când Karel Guzman a avut o ieșire nervoasă în urmă căreia a fost eliminat de pe teren. 

CSM Oradea publicat luni seara imagini video surprinse de camerele de supraveghere cu momentele în care baschetbalistul cubanez Karel Guzman de la U-BT Cluj-Napoca iese din Oradea Arena, după ce a fost eliminat de pe teren fiindcă a provocat un adevărat scandal

Ulterior acestui moment, Karel Guzman a încercat să revină în sală cu o rangă în mână fiind cu greu oprit de către un coechipier al său. "Mulțumim lui Andrija Stipanovic pentru că prin acțiunile sale a prevenit o posibilă tragedie", transmite clubul orădean. 

Guzman a fost deposedat de acel obiect și s-au întocmit acte de sesizare conform art. 371 din Noul Cod Penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. "Toate aceste comportamente ale lui Guzman ne conduc la concluzia că staff-ul echipei U-BT Cluj-Napoca nu îl poate controla", este de părere CSM Oradea. 

Cubanezul în vârstă de 28 de ani a transmis un mesaj în legătură cu cele întâmplate. Baschetbalistul campioanei României susține că a fost provocat încă de la încălzire, însă regretă acțiunile sale și și-a cerut scuze pentru reacția sa.

"(...) Ca jucător profesionist, înțeleg că am responsabilitatea de a-mi menține calmul și de a mă purta într-o manieră respectuoasă întotdeauna. (...) am lăsat emoțiile să scoată ce e mai rău din mine.

Am devenit o persoană pe care nu am recunoscut-o și îmi pare sincer rău pentru orice daună sau dezamăgire pe care am cazuat-o. Voi lucra din greu pentru a-mi îmbunătăți controlul de sine pentru a deveni un jucător și un coleg mai bun.

Fiecare acțiune are consecințe și sunt pregătit să îmi asum totul. Voi respecta și voi accepta orice acțiune disciplinară pe care clubul o va impune. Încă o dată, îmi cer scuze celor implicați", a transmis Guzman.

loading...
Comenteaza