Imediat după eliminarea de la Miami, Simona Halep a anunțat numele noului antrenor: "Sper să meargă bine"

Imediat după eliminarea de la Miami, Simona Halep a anunțat numele noului antrenor: "Sper să meargă bine"
| Foto: Instagram Simona Halep

Fostul lider mondial a revenit pe teren la turneul din Florida, însă a pierdut în fața Paulei Badosa.

După un an și jumătate de la ultima partidă oficială, pauză cauzată de suspendarea pentru dopaj, Simona Halep a revenit pe teren la Miami. Chiar dacă a câștigat primul set contra Paulei Badosa, românca a fost învinsă, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Chiar și așa, fostul lider mondial s-a bucurat de meciul de pe tărâm american, iar după finalul jocului a anunțat numele noului său antrenor.

"Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa.

Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună", a spus Halep pentru Digisport.

În vârstă de 49 de ani, Carlos Martinez este născut la Barcelona, iar de-a lungul timpului a pregătit nume importante din circuitul WTA, precum Svetlana Kuznetsova, Daria Kasatkina și Clara Tauson.

Comenteaza