Implant din Polonia: CFR îşi blindează atacul cu un vârf de la Ruch Chorzow

Implant din Polonia: CFR îşi blindează atacul cu un vârf de la Ruch Chorzow
Formaţia „feroviară" pregăteşte în linişte campania de achiziţii şi vrea să-şi asigure serviciile unui internaţional polonez.

Potrivit presei din Polonia, campioana României se află în negocieri avansate cu echipa Ruch Chorzow pentru achiziţionarea atacantului Arkadiusz Piech (foto), cotat la 1.000.000 de euro. Cel mai probabil, CFR se va despărţi în această pauză competiţională de grecul Pantelis Kapetanos, aflat pe lista mai multor cluburi din străinătate.

CFR se află în cantonament la Marbella şi a început să facă curăţenie în lot. Au plecat nouă fotbalişti (Diogo, Kivuvu, Lignani, Alfred, Aguirregaray, Nicoară, Bastos, Martinez), dar deocamdată nu a fost anunţat nici un transfer, cel puţin până acum. Presa din Polonia a relatat că formaţia din Gruia îl doreşte neapărat pe atacantul Arkadiusz Piech, de la Ruch Chorzow. "Campioana României l-a monitorizat şi în urmă cu un sezon , iar acum va face şi o ofertă oficială. CFR este unul dintre cele mai puternice cluburi din România, iar în acest sezon de Liga Campionilor au reuşit o mare victorie la Manchester United şi a terminat grupa H pe locul 3, cu 10 puncte, o performanţă unică în fotbalul din România al ultimilor ani. CFR s-a calificat în Europa League, unde va da peste Inter Milano", notează jurnaliştii polonezi. Piech a intrat în ultimele şase luni de contract şi nu vrea să semneze prelungirea angajamentului, iar CFR Cluj ar oferi 250.000 de euro pentru un transfer imediat. Dacă cele două cluburi se vor înţelege, fotbalistul se va prezenta în cantonemntul CFR-ului, de la Marbella. În vârstă de 27 de ani , Piech are şi 3 selecţii în naţionala Poloniei, fiind rezerva lui Robert Lewandowski. Selecţionerul Franciszek Smuda l-a avut în vizor pentru Campionatul European de anul trecut, fiind în lotul lărgit, dar în cele din urmă nu a mai fost oprit între cei 22 de fotbalişti selecţionaţi. În mai puţin de o lună, CFR va juca prima manşă a 16-imilor din Europa League, unde va întâlni pe Inter Milano.

 

Amicalul CFR-ului cu FC Basel programat pentru data de 19 ianuarie a căzut. "Ceferiştii" s-au reorientat şi vor juca sâmbătă, de la ora 17:30, cu Ferencvaros Budapesta, ocupanta locului 6 în campionatul Ungariei.

Etichete
Comenteaza