În ciuda formei modeste, Sabău vrea un rezultat bun la Craiova: "Trebuie să venim de acolo cu cel puțin un punct"

În ciuda formei modeste, Sabău vrea un rezultat bun la Craiova: "Trebuie să venim de acolo cu cel puțin un punct"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj nu traversează cea mai bună perioadă, însă antrenorul își dorește un rezultat pozitiv pe terenul unei formații aflate pe loc de play-off.

"Studenții" au suferit 4 înfrângeri în ultimele 5 jocuri din Superligă, dar Ioan Ovidiu Sabău rămâne încrezător în calitățile jucătorilor săi. Tehnicianul e convins că echipa sa își poate reveni și își dorește cel puțin un punct împotriva celor de la CS U Craiova.

"E o situație dificilă pe care trebuie să o gestionăm foarte bine. În primul rând să nu nu pierdem încredere unii în ceilalți, ei în ce am lucrat până acum și noi în acești jucători ce au arătat de multe ori că au valoare. Orice echipă poate să treacă prin astfel de momente. E foarte important cum gestionez eu, dar cum gestionează și jucătorii.

Aici se vede maturitatea, echilibrul, înțelepciunea. Atunci când lucrurile funcționează bine este totul foarte ușor. Când lucrurile nu merg începe să apară lipsa de încredere. Noi am arătat că suntem un grup bun, jucătorii au valoare, nu au uitat să joace fotbal. Poate de multe ori ne dorim prea mult să jucăm fotbal, ne gândim prea mult la atac și am neglijat defensiva.

Trebuie să corectăm ce nu am făcut bine și eu să transmit încredere. Ei sunt afectați, sunt jucători responsabili și nu pot să accepte să fie într-o astfel de situație. Trebuie să facem mai mult decât până acum. Cei de la Craiova au început să joace, au trecut peste o criză. Dar noi trebuie să arătăm foarte bine, obiectivul e să fim din nou o echipă cu încredere și să găsim un echilibru. Trebuie să venim de acolo cu cel puțin un punct", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS U Craiova este programată vineri, 9 februarie, de la 20:00.

Comenteaza