În sfârșit victorie! “U” Cluj a reușit primul succes în deplasare în acest sezon

În sfârșit victorie! “U” Cluj a reușit primul succes în deplasare în acest sezon
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au învins Farul Constanța, scor 3-0, după un meci în care au jucat aproape o oră cu un om în minus.

“Șepcile roșii” au avut un start lansat de meci la malul mării, iar în minutul șapte, Ursu a obținut un penalty, după o mare eroare a portarului Popa. Goga a transformat fără emoții și a deschis scorul. După gol, “studenții” s-au retras, iar gazdele au preluat inițiativa. Farul a avut oportunități bune, prin Grigoraș și Jallow, iar Universitatea a răspuns prin ocazia lui Gavra. Cu 10 minute înaiinte de finalul primei reprize, clujenii au rămas cu un om în minus, după ce Hațiegan a primit al doilea galben pentru o intrare dură. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0 pentru echipa lui Falub.

“Studenții” au început bine actul secund, în ciuda faputlui că gazdele trebuiau să primească un penalty după o intrare neglijentă a lui Abrudan. Totuși, la 10 minue de la reluare, Ursu a profitat de o eroare în apărarea adverse și a majorat diferența. Falub a încercat să calmee jocul și a introdus aproape toate opțiunile defensive ce le avea pe bancă. Gazdele au apărut puțin în atac, însă tot clujenii au fost cei care au marcat. Când meciul se apropia de final, Florescu a stabilit rezultatul partidei, după ce a profitat de o nouă eroare în apărarea Farului.

Echipe de start:

Farul Constanța: Popa – Dombrovoschi (Dumitrașcu ‘78), Kwado Twumasi, Roumadi, Zamfir - Tudorică, Apostolache (Niță ‘53) - Grigoraş, Licu (Sabangeanu ’63), Mbaka – Jallow

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Takacs, Abrudan, Cordoş, Berci - Florescu, Kofi Twumasi – Ursu (Coman ‘88), Goga (Giurgiu ‘60), Haţiegan – Gavra (Căpușă ’76)

Următorul meci pentru “U” Cluj va fi pe teren propriu, împotriva ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila. Partida se va disputa sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20:30.

Comenteaza