În sfârșit victorie! Universitatea Cluj a obținut primul succes în Liga Florilor

În sfârșit victorie! Universitatea Cluj a obținut primul succes în Liga Florilor
| Foto: foto u-cluj.ro

Clujencele au câștigat primele puncte ale sezonului, pe terenul uneia dintre principalele contracandidate la evitarea retrogradării.

”Studentele” au început mai bine partida de la Galați și au forțat încă din start. Totuși, gazdele au echilibrat, iar cele două formații au mers cap la cap pentru cea mai mare parte a primei reprize. După o serie de ratări a clujencelor, la pauză, tabela indica 13-12 pentru CSM Galați.

Elevele lui Alin Bondar au intrat mai concentrate în actul secund, iar acest lucru s-a reflectat în jocul formației. Apărarea agresivă a funcționat foarte bine, iar atacul a fost aproape fără greșeală. Diana Lazăr a prins o zi mare, iar interul “studentelor” a marcat din orice poziție. Portărița Țăgean a făcut, la rândul său un meci foarte bun în fața CSM-ului. Universitatea a făcut poate cel mai bun joc din acest sezon, iar în cele din urmă, clujencele s-au impus cu 27-21.

Cele mai bune marcatoare ale Universității au fost Lazăr (7 goluri) și  Popa (5).

Următorul meci pentru clujence va fi pe teren propriu, împotriva unei alte echie amenințate cu retrogradarea, HC Dunărea Brăila. Partida va avea loc joi, 15 noiembrie.

 

Comenteaza