Înainte de “diavolii roşii”, în Gruia vine Gloria lui “tata Jean”

Înainte de “diavolii roşii”, în Gruia vine Gloria lui “tata Jean”
Campioana României se duelează astăzi cu formaţia lui Jean Pădureanu, Gloria Bistriţa, iar marţi va primi vizita lui Manchester United. Meciul contând pentru etapa a X-a din Liga I va începe la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

„Feroviarii" nu au renunţat la titlu, deşi sunt la 9 puncte distanţă de primul loc, ocupat de Steaua. Clujenii au un program ceva mai uşor până la finalul turului, excepţie făcând deplasarea din „Ghencea", de peste o etapă, şi îşi permit să spere la prima poziţie, anunţă antrenorul Ioan Andone. „Ne luptăm pentru fiecare meci în parte, ne batem pentru toate trofeele puse în joc, campionat şi cupă", a spus „Fălcosul".

Astăzi, echipa clujeană primeşte vizita Bistriţei, formaţie aflată în luptă pentru evitarea retrogradării. „Ştiu foarte bine Bistriţa, îl cunosc şi pe Nae Manea (antrenor Gloria Bistriţa -n. red.) şi e o echipă care poate pune probleme. Cunosc şi jucătorii de acolo, pe Dolha şi Predescu i-am şi antrenat. Nu trebuie să neglijăm această partidă. Gloria are nevoie de puncte ca de aer, dar nici noi nu ne permitem vreun pas greşit în momentul de faţă. Eu chiar mai cred în titlu, la fel ca şi jucătorii mei", a precizat tehnicianul CFR-ului.

Andone nu va putea conta la acest meci pe Cadu, suspendat, dar nici pe Deac, Sare, Vass, Ronny şi Martinez, toţi accidentaţi. Vor reveni, însă, Pantelis Kapetanos şi Modou Sougou, dar, cel mai probabil, ei voi fi menajaţi la acest joc.

CFR ar putea începe partida cu:

Felgueiras - Pinto, Maftei, Rada, Camora - Aguiregarray, Mureşan, Godemeche, Rui Pedro - Bastos - Bjelanovic.

Partida dintre CFR Cluj şi Gloria Bistriţa se dispută de la ora 19:00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Comenteaza