Încă un atacant pe lista transferurilor la CFR Cluj. "Noul Traoré" din Gruia

Încă un atacant pe lista transferurilor la CFR Cluj. "Noul Traoré" din Gruia
| Foto: CFR Cluj Facebook

După ce clubul CFR Cluj a anunţat că a definitivat transferul atacantului Luka Juricic, a mai făcut o prezentare oficială a unui alt atacant de 20 de ani. 

CFR Cluj îşi completează echipa cu încă un atacant de 20 de ani. Marți seară, 22 august, CFR Cluj l-a prezentat, pe rețelele de socializare, pe internaționalul din Coasta de Fildeș, atacant de meserie, care promite să rupă plasele în Superliga.

Valentin Yacabo Serebe, atacantul de doar 20 de ani, a impresionat deja la echipa de tineret a ardelenilor. La debutul de la formația secundă a CFR-ului a înscris un hat-trick, contra celor de la Sepsi. Acum, atacantul care l-ar putea face uitat pe Emmanuel Yeboah odată ce a făcut pasul la echipa mare a clubului din Gruia.

"Bun venit în familia noastră, Valentin Yacabo Serebe! Suntem bucuroși să vă anunțăm că jucătorul Valentin Yacabo Serebe se alătură clubului nostru din această vară!

Tânărul atacant din Coasta de Fildeș, în vârstă de 20 de ani, a avut deja un debut impresionant la echipa noastră de tineret, marcând primul său hattrick în tricoul alb-vișiniu în meciul cu Sepsi OSK

La finalul anului trecut, Valentin a fost convocat la naționala Coastei de Fildeș U23 pentru meciurile din Preliminariile Cupei Africii pe Națiuni U23. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră", a transmis clubul din Gruia. 

Acesta aminteşte de atacantul Lacina Traore, din Coasta de Fildeş, care la vârsta de 18 ani a venit în echipa CFR-ului în anul 2008, câştigând şi cupa şi campionatul. Traoré și-a făcut debutul european la CFR Cluj în 2008. A marcat primul său gol în Cupa UEFA, în 2009 într-un meci împotriva echipei FC Copenhaga.  

Comenteaza