Încă un jucător din Italia pe radarul CFR-ului. "Feroviarii" se luptă cu două echipe pentru semnătura sa

Încă un jucător din Italia pe radarul CFR-ului. "Feroviarii" se luptă cu două echipe pentru semnătura sa
| Foto: calciomercato.com

Formația din Gruia se interesează de serviciile unui fotbalist care evoluează în prezent în Serie C, al treilea eșalon al fotbalului italian.

În vară CFR Cluj s-a întărit serios cu jucători din ligile inferioare italiene, iar acesta pare planul și pentru perioada de mercato ce stă să înceapă. În doar câteva zile fereastra de transferuri se va deschide, iar echipele pregătesc deja terenul pentru primele mutări.

Conform tuttomercatoweb, formația din Gruia se interesează de serviciile Demba Thiam, portarul în vârstă de 25 de ani al celor de la Juve Stabia, prima clasată din Grupa C din Serie C. Jucătorul senegalez are o statură impresionantă, 2.02 m, și a avut evoluții apreciate în prima parte a sezonului.

Thiam e împrumutat de SPAL la Juve Stabia, iar actuala sa formație se află în prezent în pole-position pentru semnătura goalkeeper-ului, grație unei clauze care prevede faptul că mutarea devine definitivă la finalul sezonului, dacă echipa de care aparție retrogradează. SPAL ocupă locul al 19-lea, penultimul, în Grupa B din Serie C.

Astfel, CFR Cluj trebuie să anticipeze un posibil transfer în pauza de iarnă, iar pe lângă Juve Stabia, în cursa pentru portar s-au înscris și francezii de la Grenoble, formație aflată în lupta pentru promovarea în Ligue 1.

În actualul sezon, Demba Thiam a jucat 17 partide în Serie C, iar în 12 dintre acestea a menținut poarta intactă. Goalkeeper-ul și-a petrecut întreaga carieră în Italia, unde a mai jucat pentru AJ Fano, Viterbese și Foggia.

În stagiunea 2019-2020, senegalezul a prins chiar și două partide în Serie A, în tricoul celor de la SPAL.

Comenteaza