Încă un pas greșit în play-off. CFR Cluj a obținut doar o remiză la Sfântu Gheorghe

Încă un pas greșit în play-off. CFR Cluj a obținut doar o remiză la Sfântu Gheorghe
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația antrenată de Adrian Mutu a încheiat la egalitate jocul disputat împotriva celor de la Sepsi OSK, scor 1-1.

Clujenii au început bine jocul, cu o mare șansă a lui Bîrligea, care a scăpat singur și a cerut penalty, dar jocul a continuat (3). Replica gazdelor a venit din partea lui Ștefănescu, cel care a trimis un șut puternic pe lângă poartă. Imediat, același Ștefănescu a fost găsit excelent de Kallaku și deschis scorul (9). Răspunsul "feroviarilor" s-a lăsat îndelung așteptat. CFR a găsit greu drumul spre careul advers, deși apărarea covăsneană nu părea cea mai sigură.

În cele din urmă, egalarea a venit, așa cum au obinșuit clujenii, din fază fixă. Deac a centrat din corner, iar Boben a reluat cu capul în plasă (21). În cea de-a doua jumătate a reprizei, jocul a fost unul echilibrat, fără ca vreuna dintre echipe să pună în real pericol poarta adversă. Așadar, scorul pauzei a fost 1-1.

După revenirea de la vestiare, elevii lui Adrian Mutu au arătat ceva mai multă energie și au pus stăpânire pe joc. Chiar dacă nivelul jocului "feroviarilor" a fost mai ridicat, lipsa de inspirație în treimea gazdelor a fost evidentă. La fel ca în primul act, în a doua jumătate a reprizei, situația de pe teren s-a echilibrat.

După ce Cristi Manea a trecut pe lângă gol la intrarea în ultimele 10 minute (79), ambele echipe au părut resemnate în privința rezultatului final. În ciuda execuției bune a lui Avonou din prelungiri (90+3), jocul de la Sfântu Gheorghe, dintre CFR Cluj și Sepsi OSK s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar "feroviarii" rămân fără victorie în play-off.

Comenteaza