Încă un transfer la U-BT. Clujenii au achiziționat un nou pivot american

Încă un transfer la U-BT. Clujenii au achiziționat un nou pivot american
| Foto: u-bt.ro

Cu mai puțin de o săptămână înainte de derby-ul cu CSU Sibiu, “studenții” au reușit o nouă mutare pe piața transferurilor.

Echipa condusă de Mihai Silvășan se confruntă cu serioase probleme cu accidentările, iar clujenii au fost nevoiți să își îndrepte atenția spre noi jucători. După ce l-au transferat pe experiementatul Alhaji Mohammed, “studenții” au obținut și semnătura lui Nana Foulland. În vârstă de 23 de ani, americanul joacă pe postul de pivot, având o înălțime de 2,07 m. Foulland a evoluat pentru Universitatea Bucknell, iar în 2017 a obținut două distincții personale, Jucătorul anului și Cel mai bun apărător. În anul următor, nu a fost draftat în NBA, dar a evoluat în Summer League pentru Minnesota Timberwolves. La profesioniști, Nana Foulland a evoluat în actualul sezon pentru israielienii de la Ironi Nahariya.

Mihai Silvășan s-a declarat încântat de aducerea lui Foulland. “Am decis să ne completăm lotul cu Nana Foulland, un jucător foarte util la recuperare și în apărare și cu foarte mare potențial în atac. E un jucător tânăr care joacă cu forte multă energie și muncește foarte mult la fiecare fază. Odată cu transferul lui, am definitivat lotul pentru ultima parte a sezonului. Îi urez succes și îmi doresc să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat antrenorul clujenilor.

Noul pivot de la U-BT este nerăbdător să înceapă munca la noua sa echipă. “Sunt foarte încântat de oportunitatea de a juca pentru U-Banca Transilvania! Voi depune eforturi pentru a ajuta echipa să-și atingă obiectivele și să câștige campionatul. Mai mult, Cluj-Napoca pare un oraș frumos și abia aștept să ajung acolo”, a precizat Nana Foulland.

Pentru clujeni urmează derby-ul cu CSU Sibiu. Partida se va disputa marți, 5 martie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă.

Comenteaza