Începe returul Ligii a 2-a. “U” Cluj, meci în deplasare cu Metaloglobus

Începe returul Ligii a 2-a. “U” Cluj, meci în deplasare cu Metaloglobus
| Foto: fcunviersitateacluj.ro

“Studenții” vor juca pentru a doua etapă consecutivă în deplasare, împotriva formației clasate pe locul 13 în eșalonul secund.

Echipa lui Mircea Cojocaru s-a impus categoric la Târgu Jiu, împotriva Pandurilor și a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere. Clujenii speră la rezultate favorabile în ultimele două partide ale sezonului pentru a fi cât mai aproape de obiectiv la finalul anului.

Jocul cu Metaloglobus marchează începutul returului din Liga a 2-a. În primul meci al sezonului, “studenții” s-au impus la Târgu Mureș, scor 2-0, prin golurile marcate de Florescu și Gavra. În primul 11 al Unviersității Cluj din acea partidă s-au aflat nu mai puțin de șapte debutanți. Dintre ei, doar portarul Dur-Bozoancă este o prezență constantă în echipa de start.

Bucureștenii nu trec printr-o perioadă foarte bună, fiind învinși în trei din ultimele patru partide. Cel mai mare pericol al formației conduse de Cristi Popovici este fostul internațional Ovidiu Herea. Experimentatul mijlocaș a reușit să înscrie de șase ori în 17 apariții în actuala stagiune.

Partida dintre Universitatea Cluj și Metaloglobus de va disputa duminică, 2 decembrie, de la ora 11:00.

Comenteaza