Incidente violente între suporterii unguri şi jandarmi la Gara de Nord

Incidente violente între suporterii unguri şi jandarmi la Gara de Nord
O parte dintre suporterii unguri au coborât la Podul Grant deoarece în trenul în care se aflau era un fum gros. Cei mai mulţi au coborât însă la gară şi sunt escortaţi de jandarmi către autocarele care îi vor duce la meci, la Arena Naţională.

Peste o mie de suporteri maghiari au ajuns la Gara de Nord şi urmează să fie transportaţi cu autocarele către Arena Naţională. Un dispozitiv impresionant de jandamri a fost plasat la gară pentru a asigura ordinea.

O parte dintre suporterii unguri au reuşit să coboare din tren mai devreme. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au arătat fum ieşind din tren. Este, deocamdată, neclar care sunt pagubele produse garniturii, de către suporteri.

Între suporteri şi jandarmii prezenţi la Gara de Nord au izbucnit ciocniri violente. Jandarmii au folosit gazele lacrimogene.

UPDATE: Smurd-ul a ajuns în zona gării. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale.

UPDATE (18:34) Aproximativ 100 de suporteri s-au aflat în zona şoselei Pantelimon, iar unii dintre ei au aruncat cu pietre în forţele de ordine, conform corespondentului Realitatea TV. Forţele de ordine au intervenit cu gaz lacrimogen, iar suporterii au fugit în spatele blocurilor. Unii ar fi smuls chiar borduri de pe asfalt.

UPDATE (18:48) Conform reprezentantului Jandarmeriei Bucureşti, un grup de suporteri români, aproximativ 400, se deplasau pe şoseaua Pantelimon spre o zonă unde se aflau suporteri maghiari. Jandarmii au încercat să-i oprească, fiind loviţi cu obiecte condondente aruncate de unii suporteri. Reprezentantul Jandarmeriei a precizat că cei circa 400 de suporteri sunt suporteri români.

UPDATE (19:35) Un incident a avut loc la intrarea în stadion. Unii suporteri au fost recalcitranţi, iar jandarmii au utilizat gaze lacrimogene. Nu toţi suporterii sunt agresivi, o parte dintre ei se manifestă paşnic şi aşteaptă să intre la meci, conform corespondentului Realitatea TV Cluj.

Comenteaza