Inevitabilul s-a produs. Handbalistele Universității Cluj au pierdut în fața celor de la CSM București

Inevitabilul s-a produs. Handbalistele Universității Cluj au pierdut în fața celor de la CSM București
| Foto: facebook.com/FederatiadeHandbal

Echipa pregătită de Alin Bondar nu a putut rezista în fața fostei campioane a Europei, care s-a impus fără probleme, scor 36-23.

Deși în primele minute jocul a fost unul echilibrat, formația oaspete a proditat de plusul de experiență pe care îl are. Apărarea clujeană a funcționat bine, însă tinerele “studente” s-au precipitate de mult ori în ofensivă și au ratat șanse importante. La pauză, bucureștencele conduceau cu 15-11. La revenirea de la cabine, partida a fost o formalitate pentru CSM, care a controlat foarte bine jocul, în ciuda eforturilor Larisei Araujo. Formația condusă de Adrian Vasile s-a impus cu 36-23 și continuă lupta pentru titlu.

Cea mai bună jucătoare a Universității Cluj a fost Larisa Araujo, cu 13 goluri, urmată de Dindiligan și Gandulfo, ambele cu câte trei reușite

“Au fost moment bune şi mai puţin bune în acest joc. Este diferenţă foarte mare de experienţă. Noi am încercat să acordăm şi tinerelor mai multe minute. Pe alocuri, câteodată s-au descurcat, alteori nu, dar este normal pentru că au avut în faţă o echipă extremă de experimentată, rondată în foarte multe jocuri internaţionale”, a declarat Alin Bondar.

Patricia Moraru a vorbit la rândul său despre jocul cu CSM. ”Mă bucur că am avut şansa să joc cu aşa echipă la vârsta mea, să prind minute. A fost o experienţă frumoasă şi îmi doresc să cresc de la meci la meci şi data viitoare când am meci cu ele să fac un joc şi mai bun. Trebuie să ne coagulăm mai mult şi în atac. În apărare am început să facem progrese, însă trebuie să câştigăm şi să ne dorim victoria”, a spus handbalista.

Comenteaza