Înfrângere pe teren propriu pentru handbalistele de la "U"

Înfrângere pe teren propriu pentru handbalistele de la
Clujencele au cedat în faţa adversarelor de la CSM Roman, scor 25-30.

Prima repriză a debutat cu multe ratări de ambele părți, tabela indicând 0-1 în minutul 6. Pe fondul intervențiilor Ionicăi Munteanu, Universitatea a revenit în joc. Time-out-ul cerut de antrenorul oaspeților la jumătatea primei părți nu a avut efectul dorit, ba chiar a ajutat la revenirea echipei clujene.

Atacul a început să funcționeze și fetele antrenate de Alin Bondar au echilibrat jocul. Artizana acestei reveniri a fost Diana Lazăr, cu 4 goluri marcate spre finalul reprizei. Scorul la pauză a fost egal 10-10. În partea doua, echipa antrenată de Dumitru Muși a intrat mai bine în joc și și-a creat un avantaj păstrat până la final.

În ciuda evoluției bune a portarului Alexandra Prodan, apărarea nu a mai funcționat atât de bine pentru Universitatea. Problemele s-au văzut, în mod special, în centrul defensivei, spațiu pe care pivotul lui CSM Roman l-a dominat.

Chiar dacă clujencele au alergat cu disperare dupa egalare, la final tabela arăta 25-30 pentru oaspeți. Tensiunea jocului a fost evidentă, mai ales pe cele două bănci tehnice. Ambii antrenori au primit avertismente din partea oficialilor partidei, Dumitru Muși primind chiar un cartonaș galben.

Principalele marcatoare ale gazdelor au fost Boian (7 goluri) și Lazăr (6), iar din tabăra adversă s-au remarcat Iuganu (7), Stoleru și De Sousa (5). După 13 etape, clujencele ocupă locul 11 în campionat, cu 11 puncte, în timp ce adversarele de duminică sunt pe 8 (18 puncte).

Comenteaza