Video Înfrângere și în al doilea amical al verii pentru U-BT. Brandyn Curry a fost transportat la spital

Înfrângere și în al doilea amical al verii pentru U-BT. Brandyn Curry a fost transportat la spital
| Foto: facebook.com/UBTCluj

Formația clujeană a cedat și în a doua partida de pregătire a stagiului din Serbia, împotriva celor de la KK Mega Begamax Belgrad, scor 98-93.

După ce au cedat în primul amical al verii, în fața celor de la KK Dynamic Belgrad, “studenții” au pierdut și al doilea duel din Serbia. Primele două sferturi ale jocului cu KK Mega Begamax Belgrad s-au desfășurat sub semnul echilibrului, însă gazdele au intrat în avantaj la cabine, 49-46. Aruncările de la distanță au făcut diferența în ultimele două sferturi, iar sârbii au reușit să se impună cu 98-93.

Patrick Richard a avut o evoluție entuziasmantă în jocul de la Belgrad, cu 27 de puncte, 9 recuperări și 9 assisturi. Americanul a fost secondat de Darko Planinic (17 puncte, 5 recuperări), Karlo Zganec (16 puncte, 10 recuperări) și Donatas Tarolis (16 puncte, 7 recuperări). În afara înfrângerii, clujenii au primit o altă veste proastă, Brandyn Curry a ieșit accidentat în primul sfert și a fost transportat la spital.

Antrenorul ”studenților”, Dusko Vujosevic a vorbit despre partida cu sârbii. “Sunt foarte multumit de nivelul de implicare arătat de echipă, dar toată această mulțumire este umbrită de accidentarea lui Brandyn Curry. Poate să fie o mare problemă, deoarece el este singurul conducător de joc clasic. Fără conducător de joc nu am putut să punem în aplicare tot ce am făcut la antrenamente, mai ales în atac. Indiferent de scor, jucătorii au demonstrat spirit de luptă și un caracter puternic”, a declarat tehnicianul.

Următorul amical al clujenilor va fi în 4 septembrie, tot la Belgrad, împotriva maghiarilor de la Szolnoki Olaj.

Comenteaza