Înfrângere surprinzătoare pentru U-BT în primul meci de la Memorialul Elemer Tordai

Înfrângere surprinzătoare pentru U-BT în primul meci de la Memorialul Elemer Tordai
| Foto: U-BT

Formația clujeană a cedat în fața celor de la CSO Voluntari, scor 95-87, în semifinalele competiției care se desfășoară la Sibiu.

Ambele echipei au folosit formulele pe care le vor utiliza și în Cupa României, iar tinerii Ștefan Grasu, David Vida și Tudor Șomăcescu au prins minute bune pe teren. La finalul primului sfert, ilfovenii aveau un avantaj de un punct, 21-20. În sfertul secund, “studenții” au turat motoarele și au intrat în avantaj la cabine: 42-38.

În ultimele două sferturi jocul a fost unul echilibrat, iar Hickey și Moldoveanu au pus probleme defensivei clujene. Patrick Richard a trimis partida în prelungiri, însă ilfovenii au fost mai preciși și au reușit calificarea în finala turneului, scor 95-87.

Cel mai bun marcator al celor de la U-BT a fost Richard (20 de puncte, 3 recuperări), urmat de Stipanovic (18 puncte, 4 recuperări) și Justin Edwards (17 puncte, 11 recuperări).

“Un meci slab din partea noastră, mai ales în repriza secundă, când am făcut 15 turnover-uri. Nu suntem mulțumiți de rezultat și mai avem multe aspecte de îmbunătățit. Următoarea partidă care ne dă posibilitatea să ne îmbunătățim jocul și trebuie să profităm de ea. Din păcate, Kuti s-a accidentat la mâna dreaptă. Sperăm că nu e nimic grav și că poate reveni, măcar în Cupa României”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Comenteaza