Înfrângere usturătoare pentru “U” Cluj în Liga Florilor

Înfrângere usturătoare pentru “U” Cluj în Liga Florilor
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Clujencele au pierdut la scor împotriva echipei HC Zalău, scor 32-23.

Gazdele au început tare partida din Sala “Gheorghe Tadici” și au obținut repede un avantaj de două goluri. Echipa din județul Sălaj a păstrat conducerea pe tabelă pe aproape toată durata primului act. La jumătatea reprizei, elevele lui Alin Bondar au egalat, dar nu au putut ține pasul cu gazdele. Clujencele nu au reușit să marcheze în ultimele 10 minute ale reprizei, iar HC Zalău a speculat ineficiența din atacul “studentelor” și s-a distanțat decisiv. Scorul pauzei a fost 16-10.

“U” Cluj a început cum nu se poate mai prost actul secund și a primit trei goluri consecutive. Consistența ofensivă din atac nu a durat mult, iar elevele lui Gheorghe Tadici au avut un avantaj de 12 goluri. Pe final, clujencele au avut o tresărire de orgoliu și au dominat ultimele 10 minute, dar a fost prea târziu pentru a putea reveni pe tabelă. Scorul final al partidei a fost 32-23.  

Cele mai bune marcatoare ale Universității au fost Chintoan (7 goluri), Senocico (6 goluri) și Lazăr (5 goluri). “Studentele” rămân pe locul 10 în clasamentul Ligii Florilor, cu 20 de puncte. Următorul meci pentru clujence va fi împotriva lui CSM București.

Comenteaza