Întâlnire pentru "U", între Apostu, Tişe şi Walter. Apostu: "A fost punctul zero al relaţiei dintre autorităţi şi club"

Întâlnire pentru
Florian Walter i-a invitat la sediul Universităţii pe primarul Sorin Apostu şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Discuţia s-a purtat de faţă cu galeria.
Întâlnire decisivă pentru Universitatea, care ar trebui să pună capăt scandalurilor din ultima perioadă. Walter, Apostu şi Tişe trebuie să se întâlnească la 14.30.

Acesta a declarat pentru ZIUA de CLUJ că în cadrul întâlnirii de azi, programată la 14:30, se va atinge inclusiv problema viitorului contract de închiriere cu CJ în ceea ce priveşte viitorul stadion Cluj Arena. “Se vor discuta lucruri serioase. Aşa este, primarul Apostu a acceptat să vină la întâlnire înainte să apară acele declaraţii. Vom discuta despre stadion, despre contractul de închiriere, act necesar la dosarul de licenţă pentru sezonul viitor, despre susţinerea centrului de copii şi juniori. Există o fundaţie a noastră. Dacă banii se pot aloca doar prin fundaţie, e foarte bine. Acea fundaţie există, nu e nici o problemă. Mă bucur că ne vom întâlni pentru a clarifica toate lucrurile”, a spus Florian Walter.

Comenteaza