Întâlnirea dintre Varga și Petrescu a fost amânată: "Nu vreau să risc absolut nimic"

Întâlnirea dintre Varga și Petrescu a fost amânată: "Nu vreau să risc absolut nimic"
| Foto: gsp.ro

Discuția decisivă dintre patronul și antrenorul formației din Gruia a fost amânată din cauza unor probleme medicale.

Deși ar fi trebuit să se întâlnească în cursul zilei pentru a negocia viitorul tehnicanului, discuția dintre Nelu Varga și Dan Petrescu a fost amânată. Patronul clubului clujean a anunțat că antrenorul acuză simptome asemănătoare COVID-19 și nu își dorește să riște infectarea, având în vedere situația sa medicală.

"Azi, în jurul orei 12:00 urma să am o întâlnire la București cu Dan Petrescu. Însă, am fost sunat de Dan, iar el mi-a spus că este foarte răcit, posibil să aibă Covid, iar eu i-am zis că dacă are simptome de Covid atunci nu e cazul să ne mai vedem deoarece nu vreau să risc nimic.

Știți foarte bine ce probleme de sănătate am avut eu și nu vreau să risc absolut nimic. Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu. Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp.

Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic", a declarat Varga pentru Prosport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza