Întăriri pentru ofensiva “Șepcilor roșii”. Golgheterul unei echipe din Liga a 2-a ajunge la Cluj

Întăriri pentru ofensiva “Șepcilor roșii”. Golgheterul unei echipe din Liga a 2-a ajunge la Cluj
| Foto: liga2.prosport.ro

După transferul lui Albert Voinea, Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu un alt fotbalist care evoluează în compartimentul ofensiv.

Formația clujeană continuă campania de achiziții pentru următorul sezon în care “studenții” țintesc promovarea. “Șepcile roșii” pun accent pe ofensivă, iar după Albert Voinea, un alt atacant va ajunge sub comanda lui Erik Lincar.

Potrivit liga 2.ro, Valentin Alexandru, de la Dunărea Călărași este foarte aproape de a semna un contract cu Universitatea Cluj. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost golgheterul formației care a ajuns la barajul pentru promovare, cu 7 goluri în 24 de partide.

De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Victoria Brănești, Săgeata Năvodari, Juventus București, CS Otopeni, CS Buftea, Gloria Cornești, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Chindia Târgoviște, Gloria Buzău și Rapid. Valentin Alexandru a strâns și 25 de prezențe în Liga 1 și a înscris de 5 ori.

Până în prezent, Universitatea Cluj i-a transferat pe Costinel Gugu (CS U Craiova), Cristian Balgiu (Gloria Buzău) și Albert Voinea (UTA).  

Comenteaza